Pysäköintirahan lataaminen Cometiin MiniUSB-kaapelia käyttämällä

comet_tuki_010087870_211

Suosittelemme Comet-maksulaitteen lataamista MINI-USB-kaapelia käyttämällä, mikäli mahdollista. Se on nopeampaa, kuin satunnaiskoodeilla. Samalla Cometin kello synkronoituu joka latauskerran yhteydessä.
 
HUOMAA: Käyttöjärjestelmän tulee olla Windows XP / Vista / 7 (32/64 bit) ja selaimen Internet Explorer (versio 6.0 tai uudempi), Mozilla Firefox tai Google Chrome (Extension tuellinen). Lisäksi sinulla tulee olla oikeudet asentaa uusia ohjelmia koneeseesi (Järjestelmänvalvojan oikeudet). Sinun pitää asentaa ennen USB yhteyden käyttämistä ensi kertaa Comet USB -ajuri koneellesi. Katso ohjeet kohdasta ”Comet asetukset”.
Jos olet Mac, Linux tms. käyttäjä, lataa rahaa Cometiin käyttämällä latausmenetelmänä "Käytä Comet –maksulaitteesta saatavia satunnaisia koodeja".
 
Rahan lataaminen luottokortti maksuvälineenä
 
1. Tarkista että Comet on kytketty pois päältä
 
2. Kytke Comet tietokoneeseen MINIUSB -kaapelilla
 
3. Cometin näyttöön ilmestyy teksti ”USB”
image003_283
 
4. Paina ”Yhdistä Comet maksulaitteeseen” –painiketta sivuillamme. Laitteesi sarjanumero ja rahasaldo sinisellä näkyviin painikkeen oikealle puolelle.
yhdist_comet_maksulaitteeseen_copy_586
 
5. Aiemman lataushistoriasi voit halutessasi katsoa painikkeen alla olevasta linkistä
 
6. Täytä vaadittavat tiedot maksukortista lomakkeeseen, kortin numero on etupuolella kohonumeroin ja CVC on allekirjoituspuolella, allekirjoituskentän oikeassa reunassa ainoat tai viimeiset 3 numeroa valkoisella pohjalla (riippuu kortista). AMERICAN EXPRESS kortissa CVC on 4 numeroinen ja on tulostettuna kortin etupuolelle, korttinumeron yläpuolelle.
 
7. Kun olet syöttänyt maksukortin tiedot, ja Cometiin ladattavan summan, näet "Kokonaisveloitus" -rivillä maksukortiltasi veloitettavan summan (sisältäen 10%:n palvelumaksun) Palvelumaksu on riippumaton valitusta maksutavasta.
 
8. Seuraavaksi voit vahvistaa kokonaisveloituksen klikkaamalla ”Suorita maksu” –painiketta tai voit painaa ”Peruuta” -painiketta, jonka jälkeen voit joko tyhjentää lomakkeen tai muuttaa tietoja.
 
9. Kun olet painanut ”Suorita maksu” -painiketta, ohjelma tarkistaa maksukortin tiedot ja jos maksusuoritus on OK, ilmestyy sinisellä kirjoittu ”Maksusuoritus hyväksytty…”.
  
maksusuoritus_hyvksytty_copy_586 
10. Rahat siirtyvät tässä vaiheessa Cometiin. ÄLÄ IRROITA COMETIA KAAPELISTA.
 
11. Kun rahat on siirretty Cometiin, ilmestyy teksti, joka kertoo tapahtuman olevan OK, kellon synkronoituneen ja että voit nyt irrottaa Cometin. ”Tulosta kuitti” -painike on aktivoitunut, ja sitä painamalla voit tulostaa kuitin maksusta. Voit myös lähettää kuitin sähköpostiin.
rahan_lataus_ok_copy_586 
12. Irrota Comet kaapelista.
 
13. Tarkista, että Cometin saldo kasvoi ladatun rahasumman mukaan, käynnistämällä laite. HUOM! Laitteen saldo ei kasva kokonaisveloituksen suuruista arvoa, sillä kokonaisveloituksessa on mukana 10%:n latausprovisio.
Autamme mielellämme lataamisessa, soita 0100 87870 tai lähetä sähköpostia info@comet.fi

 
Rahan lataaminen verkkopankkia käyttäen
 
1. Tarkista että Comet on kytketty pois päältä
 
2. Kytke Comet tietokoneeseen MiniUSB-kaapeliin
 
3. Cometin näyttöön ilmestyy teksti ”USB”
4. Paina ”Yhdistä Comet maksulaitteeseen” -painiketta sivuillamme. Laitteesi sarjanumero ja rahasaldo ilmestyvät näkyviin.
yhdist_comet_maksulaitteeseen_verkkopankki_copy_586
 
5. Aiemman lataushistoriasi voit halutessasi katsoa painikkeen alla olevasta linkistä
 
6. Valitse maksumenetelmäski VERKKOPANKKI.
7. Täytä vaadittavat tiedot lomakkeeseen, Cometiin ladattava rahasumma ja valitse käyttämäsi verkkopankki.
verkkopankki_valinta_copy_586 
 
8. Kun olet syöttänyt tiedot, näet tililtäsi veloitettavan kokonaisveloituksen (Cometiin ladattava rahasumma sekä 10%:n palvelumaksu lisättynä). Klikkaa ”Suorita maksu” painiketta, mikäli summa on OK
 
9. Seuraavaksi ilmestyy ruutu, jossa näet kokonaisveloituksen uudelleen. Voit painaa ”Vahvista tilaus” jatkaaksesi maksun maksamiseen tai voit keskeyttää tilauksen.
image013_795
 
10. Jos valitsit ”Vahvista tilaus”, siirryt seuraavaksi valitsemasi verkkopankin sivuille. Täytä siellä omat tunnuksesi ja salasanasi, ja tee normaali verkkopankkimaksu tunnuskorttiasi tms. käyttäen.
 
11. Kun olet tehnyt maksusuorituksen verkkopankissa, palaa sivusto takaisin www.comet.fi sivulle. HUOM! Sivusto palaa www.comet.fi lataussivun yläreunaan, siirry sivulla ALASPÄIN takaisin kohtaan jossa täytit verkkopankkimaksun tiedot.
 
12. Jos maksusuoritus meni läpi onnistuneesti, rahat siirtyvät tässä vaiheessa Cometiin.
HUOM! ÄLÄ IRROTA COMETIA KAAPELISTA ENNENKUIN SIVU ANTAA SIIHEN LUVAN.
 
13. Kun rahat on siirretty, ilmestyy teksti, joka kertoo tapahtuman olevan OK ja kellon synkronoituneen ja että voit irroittaa Cometin.
 
14. Irrota Comet kaapelista. Voit myös tulostaa tai lähettää sähköpostiin kuitin latauksesta.
 
15. Tarkista ehdottomasti, että Cometin saldo kasvoi ladatun rahasumman mukaan, käynnistämällä laite. HUOM! Laitteen saldo ei kasva kokonaisveloituksen suuruista arvoa, sillä kokonaisveloituksessa on mukana 10%:n palvelumaksu.
 
 

Autamme mielellämme, soita 0100 87870, tai lähetä s-postia info@comet.fi